search
Zeer ambitieuze plannen voor 'Krypton'
Series / Nieuws

Zeer ambitieuze plannen voor 'Krypton'

Hype-alarm! Kom maar op met die plannen.

Er ligt een lange termijn plan voor Krypton. De serie moet minstens vijf seizoenen draaien, vertelt acteur Blake Ritson aan de site ComicBook.com. Ritson speelt de rol van Brainiac in de serie en heeft er zin in om te zien hoe het heel plot verder gaat.

"Toen dit allemaal voor mij begon, dus een jaar of twee of drie geleden, werkte ik met David Goyer aan Da Vinci's Demons. Hij vertelde me over Krypton, een unieke en ambitieuze serie die hij probeerde te ontwikkelen," aldus Ritson. Dat idee was volgens hem fantastisch. "Vervolgens vertelde hij me precies wat hij gepland had voor de komende vijf of zes seizoenen. Of we dat ook echt mogen maken weet ik niet, maar als het zo is, is het gestoord en is dit meteen een van de meest ambitieuze series die ooit gemaakt zijn."

Twee generaties
Krypton stelt zich de vraag wat er zou gebeuren als Superman er nog niet is. We volgen Seg-El, de grootvader van de man van staal, terwijl hij er als jonge man voor strijdt om zijn planeet in leven te houden. Het tweede seizoen laat zien dat de boel behoorlijk moeilijk is om te stoppen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen