search

Ons nieuws van vrijdag 14 juni 2019

Trailer voor 'Fast & Furious: Spy Racers'!
Series / Nieuws

Trailer voor 'Fast & Furious: Spy Racers'!

Binnenkort op Netflix.

Even geleden werd duidelijk dat Jurassic World een animatieserie krijgt op Netflix, met de titel Jurassic World: Camp Cretaceous. Nu heeft DreamWorks TV onthuld dat ook Fast & Furious een verlengstuk krijgt op het betaalkanaal. Er is zelfs al een eerste teaser onthuld.

Op het witte doek verschijnt uiteraard eerst nog de spin-off Hobbs & Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham en volgend jaar moet Fast & Furious 9 verschijnen. Netflix zet tussendoor de animatieserie Fast and Furious: Spy Racers online. De serie zal draaien rond personages die we niet eerder hebben ontmoet. Verder details ontbreken.



De animatie ziet er redelijk volwassen en stijlvol uit en de auto's racen naar verluidt in Los Angeles. Het geheel heeft bijna iets weg van een game. Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) en Bret Haaland (All Hail King Julien) zijn de uitvoerend producenten en showrunners bij Fast and Furious: Spy Racers. Een verschijningsdatum is er nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Carla Gugino mogelijk terug voor vervolg op 'The Haunting of Hill House'
Series / Nieuws

Carla Gugino mogelijk terug voor vervolg op 'The Haunting of Hill House'

#TheHauntingOfHillHouse was een daverend succes voor Netflix. Ondanks dat het verhaal op zichzelf stond, komt er toch een vervolg, mét een geheel nieuwe cast. #CarlaGugino, een van de hoofdrolspelers van het eerste seizoen, zal mogelijk opnieuw een (andere) rol spelen.

Netflix-serie The Haunting of Hill House was gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en liet zien hoe een groep kinderen opgroeit in een door geesten geteisterd landhuis. Na een tragische gebeurtenis moeten ze als volwassenen terugkeren naar de plaats des onheils. Dit verhaal werd in de laatste aflevering netjes afgerond, dus je zou zeggen dat er geen vervolg komt. Niks lijkt echter minder waar.

Bedenker/regisseur Mike Flanagan heeft eerder al aangegeven dat hij graag terugkeert voor meer Haunting, maar dat het verhaal over de familie Crain is afgerond. Eerder dit jaar liet Netflix daarop weten dat de serie wel degelijk wordt voortgezet, maar dan wel als een anthology-serie. De titel van het tweede seizoen luidt The Haunting of Bly Manor en is gebaseerd op het verhaal The Turn of the Screw van Henry James, dat een geheel nieuwe set van personages bevat. Tijdens een gesprek met The Wrap, heeft actrice Carla Gugino (die Olivia Crain speelde) echter laten doorschemeren dat ze uitvoerige gesprekken heeft gevoerd met Flanagan over een terugkeer. Het zou zomaar kunnen dat dit als een geheel ander personage is. Aldus Gugino:

"Ik kan er momenteel niks definitiefs over kwijt, maar wel zeggen dat Mike en ik heel graag samenwerken. Het zou dan ook een eer zijn als ik mee kan doen. Ik ben in elk geval zeer verheugd over de plannen die Mike heeft voor seizoen 2."

The Haunting of Bly Manor zal ergens in 2020 te streamen zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO hoopt op Emmy's voor 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

HBO hoopt op Emmy's voor 'Game of Thrones'

En gaat er volop voor.

Kritiek of geen kritiek, HBO hoopt op prijzen voor Game of Thrones. De televisiezender heeft de finale van de serie ingediend voor een Emmy for Outstanding Writing for a Drama Series. Daarmee komt de serie mogelijk in aanmerking voor een van de meest vooraanstaande Amerikaanse serieprijzen.

Met slechts zes afleveringen, rondde men dit seizoen van de serie behoorlijk snel af. Met een boel verhaal, actie en afgeronde verhaallijnen, hadden we ook wel verwacht dat de serie kritiek zou krijgen.

Zoveel kritiek als dit echter weer niet per se. Daar komen natuurlijk nog wat opvallende zaken bij, waaronder de verkeerd geplaatste koffiekop en het waterflesje.

The Iron Throne
Alhoewel er dus genoeg kritiek was, vindt HBO dat de showrunners een prijs verdienen. En dus meldt Comic Book Review dat de zender de finale, The Iron Throne genaamd, heeft ingediend voor een Emmy.

Verder heeft de zender ook heel wat acteurs en actrices aangemeld voor onder meer de beste hoofdrollen, bijrollen en gastrollen. De hoop is dus dat er heel wat binnenkomt.

Gek is dat niet: de serie staat op 132 nominaties en 47 verzilverde Emmys'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult logo 'Monsters at Work'
Series / Nieuws

Disney+ onthult logo 'Monsters at Work'

De spin-off van Monsters, Inc. wordt nog interessant.

Er moet een hele reeks films en series verschijnen op streamingdienst Disney Plus. Niet alleen brengen Lucasfilm en Marvel Studios exclusief materiaal naar de Netflix-concurrent, ook Pixar doet dat. Zodoende krijgen we de serie Monsters at Work, een spin-off van de Monsters, Inc.-film.

Monsters at Work is direct verbonden aan de film en krijgt zelfs de oorspronkelijke stemmencast. Zo keren John Goodman en Billy Crystal terug om de stemmen van Sully en Mike in te spreken. We zien hen terwijl ze nieuwe medewerkers moeten helpen om goed in het monsterwerk te komen. Vandaag is onderstaand logo vrijgegeven:

De serie speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen in Monsters, Inc. af. We volgen een hele reeks nieuwe medewerkers, die zich bij het bedrijf hebben gevoegd en op een nieuwe manier moeten helpen om energie te verzamelen. Heel wat castleden uit de oorspronkelijke film keren terug, aangevuld met een boel nieuwelingen voor de nieuwe personages die we gaan volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer ambitieuze plannen voor 'Krypton'
Series / Nieuws

Zeer ambitieuze plannen voor 'Krypton'

Hype-alarm! Kom maar op met die plannen.

Er ligt een lange termijn plan voor Krypton. De serie moet minstens vijf seizoenen draaien, vertelt acteur Blake Ritson aan de site ComicBook.com. Ritson speelt de rol van Brainiac in de serie en heeft er zin in om te zien hoe het heel plot verder gaat.

"Toen dit allemaal voor mij begon, dus een jaar of twee of drie geleden, werkte ik met David Goyer aan Da Vinci's Demons. Hij vertelde me over Krypton, een unieke en ambitieuze serie die hij probeerde te ontwikkelen," aldus Ritson. Dat idee was volgens hem fantastisch. "Vervolgens vertelde hij me precies wat hij gepland had voor de komende vijf of zes seizoenen. Of we dat ook echt mogen maken weet ik niet, maar als het zo is, is het gestoord en is dit meteen een van de meest ambitieuze series die ooit gemaakt zijn."

Twee generaties
Krypton stelt zich de vraag wat er zou gebeuren als Superman er nog niet is. We volgen Seg-El, de grootvader van de man van staal, terwijl hij er als jonge man voor strijdt om zijn planeet in leven te houden. Het tweede seizoen laat zien dat de boel behoorlijk moeilijk is om te stoppen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.