search
HBO hoopt op Emmy's voor 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

HBO hoopt op Emmy's voor 'Game of Thrones'

En gaat er volop voor.

Kritiek of geen kritiek, HBO hoopt op prijzen voor Game of Thrones. De televisiezender heeft de finale van de serie ingediend voor een Emmy for Outstanding Writing for a Drama Series. Daarmee komt de serie mogelijk in aanmerking voor een van de meest vooraanstaande Amerikaanse serieprijzen.

Met slechts zes afleveringen, rondde men dit seizoen van de serie behoorlijk snel af. Met een boel verhaal, actie en afgeronde verhaallijnen, hadden we ook wel verwacht dat de serie kritiek zou krijgen.

Zoveel kritiek als dit echter weer niet per se. Daar komen natuurlijk nog wat opvallende zaken bij, waaronder de verkeerd geplaatste koffiekop en het waterflesje.

The Iron Throne
Alhoewel er dus genoeg kritiek was, vindt HBO dat de showrunners een prijs verdienen. En dus meldt Comic Book Review dat de zender de finale, The Iron Throne genaamd, heeft ingediend voor een Emmy.

Verder heeft de zender ook heel wat acteurs en actrices aangemeld voor onder meer de beste hoofdrollen, bijrollen en gastrollen. De hoop is dus dat er heel wat binnenkomt.

Gek is dat niet: de serie staat op 132 nominaties en 47 verzilverde Emmys'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen