Netflix onthult nieuwe teaser-trailer 'Dark' seizoen 2

Nieuwe teaser 'Dark' seizoen 2

Komende vrijdag verschijnen acht nieuwe afleveringen om te streamen.

Zilko Tarici, 15 juni 2019 om 17:21

Volgende week vrijdag stelt Netflix het volledige tweede seizoen van hun originele Duitse serie Dark beschikbaar. Om dat te vieren, trakteren ze ons vandaag op een mysterieuze nieuwe trailer. Deze kun je zoals altijd hieronder bekijken.
De geschiedenis herhaalt zich in Dark. In het Duitse plaatsje Winden verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen. Vier families zetten alles op alles om de kinderen op te sporen. Het heeft niet veel tijd nodig om te achterhalen wie achter de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf zit; de grootste vraag is echter wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel brengt iedereen namelijk 33 of 66 jaar terug in het verleden. Er kan door de tijd worden gesprongen, met grote gevolgen voor het heden.

Het tweede seizoen legt de focus nog meer op het tijdreis-aspect en laat zien hoe de gebeurtenissen uit het eerste seizoen leiden tot een post-apocalyptische toekomst.

Nog een weekje wachten
Dark werd volledig gefilmd en geproduceerd in Duitsland. De nieuwe trailer draagt als titel A Hero's Journey. Op 21 juni a.s. wordt het weer genieten van welgeteld acht nieuwe afleveringen.Bron: Netflix

Lees meer over: Dark, Netflix, Baran bo Odar, Jantje Friese, Oliver Masucci

Populair nieuws