search

Ons nieuws van zaterdag 15 juni 2019

Netflix onthult nieuwe teaser-trailer 'Dark' seizoen 2
Series / Trailer

Netflix onthult nieuwe teaser-trailer 'Dark' seizoen 2

Komende vrijdag verschijnen acht nieuwe afleveringen om te streamen.

Volgende week vrijdag stelt Netflix het volledige tweede seizoen van hun originele Duitse serie Dark beschikbaar. Om dat te vieren, trakteren ze ons vandaag op een mysterieuze nieuwe trailer. Deze kun je zoals altijd hieronder bekijken.

De geschiedenis herhaalt zich in Dark. In het Duitse plaatsje Winden verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen. Vier families zetten alles op alles om de kinderen op te sporen. Het heeft niet veel tijd nodig om te achterhalen wie achter de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf zit; de grootste vraag is echter wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel brengt iedereen namelijk 33 of 66 jaar terug in het verleden. Er kan door de tijd worden gesprongen, met grote gevolgen voor het heden.

Het tweede seizoen legt de focus nog meer op het tijdreis-aspect en laat zien hoe de gebeurtenissen uit het eerste seizoen leiden tot een post-apocalyptische toekomst.

Nog een weekje wachten
Dark werd volledig gefilmd en geproduceerd in Duitsland. De nieuwe trailer draagt als titel A Hero's Journey. Op 21 juni a.s. wordt het weer genieten van welgeteld acht nieuwe afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alba en Union terug voor 'Bad Boys' spinoff 'L.A.'s Finest' seizoen 2
Series / Nieuws

Alba en Union terug voor 'Bad Boys' spinoff 'L.A.'s Finest' seizoen 2

De Bad Boys spin-off is succesvol.

Tijdens het Monte Carlo Television Festival is onthuld dat de serie L.A.'s Finest, een spin-off van de eerdere Bad Boys-films, een vervolg krijgt. Opnieuw met actrices Jessica Alba (Fantastic Four, Sin City) en Gabrielle Union (Bring It On, Bad Boys II).

Spectrum Originals heeft het tweede seizoen aangekondigd voor de serie waarin Union schittert als Syd Burnett, die een LAPD-detective is en samenwerkt met een nieuwe partner, Nancy McKenna (Alba). Zij is een werkende moeder met een even ingewikkeld verleden. Andere rollen zijn voor Zach Gilford, Duane Martin, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds en Ernie Hudson.

Het eerste seizoen kwam moeizaam van de grond. Oorspronkelijk zou de serie door NBC worden uitgezonden. De pilot was echter niet overtuigend genoeg voor de zender. Uiteindelijk pikte Spectrum de serie op en gaf het eerste seizoen dertien afleveringen. De laatste afleveringen worden aankomende maandag uitgezonden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Veronica Mars' seizoen 4 met Kristen Bell
Series / Trailer

Trailer 'Veronica Mars' seizoen 4 met Kristen Bell

Het is Hulu die de serie een nieuw seizoen geeft.

Hulu heeft de eerste trailer online gezet voor een soort van revival van de serie Veronica Mars. Het betreft een achtdelige miniserie die volgt op de in 2007 beëindigde reeks van drie seizoenen. Uiteraard is Kristen Bell weer het titelpersonage Veronica Mars.

In seizoen 4 worden er 'springbreakers' vermoord in Neptunus. Dit brengt de toeristische industrie van de kuststad tot een einde. Nadat Mars Investigations is ingehuurd door de ouders van een van de slachtoffers om de moordenaar van hun zoon te vinden, wordt Veronica aangetrokken door een mysterie dat de rijke elite tegen de arbeidersklasse zet.



Bell is samen met Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright en Dan Etheridge uitvoerend producent. Vanaf 26 juli wordt het vierde seizoen van Veronica Mars online gezet op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen