Onthullende synopsis 'Stranger Things' S3!

Onthullende synopsis 'Stranger Things' S3!

Meer duidelijkheid over het plot.

Jim Pedd, 16 juni 2019 om 12:58

Netflix-serie Stranger Things gaat over iets meer dan twee weken weer verder. Dan verschijnt het volledige derde seizoen van de serie. Vandaag is er voor het eerst een uitgebreide synopsis vrijgegeven die duidelijkheid biedt over de verhaallijnen die we ditmaal kunnen volgen.
Hieronder volgt, zonder verder omhaal, de synopsis:
Het is 1985 in Hawkins, Indiana en het wordt bijna zomer. School is voorbij, er is een gloednieuw winkelcentrum geopend, en de Hawkins-crew staat op het punt volwassen te worden. Romantiek bloeit op en maakt de dynamiek van de groep complexer, en ze zullen moeten leren op te groeien, zonder uit elkaar te groeien. Ondertussen schuilt er gevaar. Als de stad bedreigd wordt door oude en nieuwe vijanden, worden Eleven en haar vrienden eraan herinnerd dat het kwaad nooit eindigt: het evolueert. Nu moeten ze samenwerken om te overleven en onthouden dat vriendschap altijd sterker is dan angst.
Dat betekent dat we dus meer van het Upside Down gaan zien dit derde seizoen en dat de gruwelijke Mind Flayer mogelijk weer terugkeert!

Lees meer over: Stranger THings, Netflix, Seizoen 3

Populair nieuws