Eerste foto Netflix-versie 'Ghost in the Shell'

Als dat maar wat wordt...

Jim Pedd, 18-06-2019 10:02

Netflix heeft voor het eerst een beeld vrijgegeven van de aankomende Ghost in the Shell-serie. De franchise begon als mangaserie in 1989 in Japan en werd vooral na de anime in 1995 wereldwijd bekend. Het leidde tot vervolgen, videogames en series, maar niet zo breed als Netflix.
De streamingdienst bestelde in 2017 een serie van franchise regular Kenji Kamiyama. Hij mocht het project samen met Shinji Aramaki regisseren. De serie draagt de naam Ghost in the Shell: SAC_2045 en is de eerste poging in de franchise om van 3DCG gebruik te maken. Er komen twee seizoenen, elk van twaalf afleveringen.

Eerste beeld
Nu heeft Netflux dus een eerste beeld vrijgegeven van hoe de serie eruit zal zien. Dat is opvallend: minder gritty en kleurrijker dan de oorspronkelijke serie, waar fans zo weg van waren. Details over het verhaal en de personages zijn er opvallend genoeg nog helemaal niet, maar het onderstaande beeld maakt hoe dan ook duidelijk dat de serie een unieke kijkervaring zal bieden.Lees meer over: Ghost in the Shell, Netflix, Serie, Ghost in the Shell SAC 2045

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie