'Titans' vindt zijn Aqualad

'Titans' vindt zijn Aqualad

Jim Pedd, 18 juni 2019 om 08:00

De cast van Titans wordt groter. DC Universe heeft naar verluidt Drew van Acker ingehuurd om de rol van Aqualad te spreken. Het DC-personage was overigens de afgelopen tijd te zien onder de naam Tempest, maar zal nu als jongvolwassenen in de serie te zien zijn.

Daarmee neemt het team in grootte toe. Het eerste seizoen introduceerde al een cast die bestaat uit Dick Grayson a.k.a. Robin, Kory Anders a.k.a. Starfire, Rachel Roth a.k.a. Raven en Gar Logan a.k.a. Beast Boy. Ook zagen we andere helden voorbijkomen, waaronder Hawk, Dove en Jason Todd a.k.a. Robin. Nu kunnen we er dus nog een aan het rijtje toevoegen.

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van de serie lijkt enigszins te exploderen. Zo zagen we in de post-credits scène van de eerste reeks al een teaser met Superboy en Krypto the Superdog. En hoorden we de afgelopen tijd dat Batman, Deathstroke, Jericho, Ravger en Mercy Graves in de tweede reeks te zien zijn. Aqualad is dus de volgende toevoeging.

In de serie zal Aqualad vermoedelijk net gestopt zijn als hulpje van Aquaman, precies zoals Dick Grayson dat had gedaan. Hieronder een foto die Van Acker op zijn Instagram zette:
Dit bericht bekijken op Instagram

#DCUniverse #titans

Een bericht gedeeld door Drew Van Acker (@drewvanacker) op
Bron: TV Insider

Lees meer over: Titans, DC Universe, Drew van Acker, Aqualad

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws