'Stranger Things' nog twee nieuwe seizoenen?

S4 en S5 voor 'Stranger Things'?

De jongens van 'Stranger Things' willen nog zeker twee seizoenen door!

Emma Nota, 18 juni 2019 om 17:09

Met de première van seizoen 3 van 'Stranger Things' voor de deur, draait de persmolen op volle toeren. De jonge acteurs van 'Stranger Things' hopen dat de serie nog één of twee seizoenen krijgt om alle verhaallijnen goed af te ronden.
Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo en Noah Schnapp vertellen op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards dat ze het derde seizoen van ‘Stranger Things’ het beste seizoen tot nu toe vinden.

En wat komt daarna?

De acteurs zeggen nog niet zeker te weten of er na het derde seizoen een vervolg komt. Noah Schnapp, die de rol van Will speelt, denkt dat vijf seizoenen het perfecte aantal voor 'Stranger Things' is.

Finn Wolfhard voegt eraan toe dat er minstens nog één seizoen moet komen om alle eindjes aan elkaar te knopen, maar twee is nog beter.

Gaten Matarazzo, die de rol van Dustin speelt, hoopt vooral dat de serie niet te lang doorgaat. Hij vindt dat de serie moet stoppen als ze voelen dat het verhaal is afgerond, en niet te lang doorgaan als er geen verhaal meer is om te vertellen.

Einde serie

De acteurs zeggen tevergeefs te hebben geprobeerd met makers Matt en Ross Duffer te praten over het einde van de serie. Het derde seizoen van 'Stranger Things' gaat op 4 juli in première op Netflix. Of er meer seizoenen komen is nog onbekend!Bron: Entertainment Tonight

Lees meer over: stranger things, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Matt Duffer, Ross Duffer, Netflix

Populair nieuws