'Stranger Things' S3 wordt bloederig

'Stranger Things' S3 wordt bloederig

Dat belooft wat te worden!

Jim Pedd, 19 juni 2019 om 08:00

We moeten nog pakweg twee weken wachten op het derde seizoen van Netflix-serie Stranger Things, maar dat weerhoudt acteur Gaten Matarazzo er niet van om fans alvast warm te maken. Volgens hem is het nieuwe seizoen niet weggelegd voor fans met een zwak hart!
“Het is sowieso bloederiger, wat behoorlijk cool is. Als je daar niet van houdt, moet je alsnog gewoon kijken,” aldus de immer enthousiaste acteur. “Maar het is dus echt niet weggelegd voor mensen met een zwak hart.”

Nieuwe dreigingen
Het derde seizoen van de serie krijgt niet alleen een nieuwe vijand in de vorm van een eng nieuw monster, ook krijgen de tieners nu te maken met hormonen en gevoelens. Dat zorgt ervoor dat er een wig tussen hen gedreven wordt. Toch is het niet een en al kommer en kwel, want co-bedenker Ross Duffer vertelde eerder dit jaar het volgende:

“Ik zou zeggen dat dit ons meest schaamteloos leuke seizoen tot nu toe is,” aldus de showrunner. “Maar tegelijk is het ook ons meest gruwelijke en intense seizoen. Het is een wilde mix van stijlen die dit seizoen heel erg onderscheidend maakt.”

Bron: EW

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Gaten Matarazzo

Populair nieuws