search
Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan

Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan

De cast van deze 'The Dark Crystal'-prequel breidt uit met een aantal grote namen.

Dirk van der Reijden
Netflix heeft vandaag aangekondigd dat Lena Heady (Game of Thrones), Awkwafina (Crazy Rich Asians) en Sigourney Weaver (Avatar) zijn toegevoegd aan de cast voor de fantasy serie The Dark Crystal: Age of Resistance. Hiermee wordt de al getalenteerde cast alleen maar imposanter.

Er is ook bekend gemaakt welke rollen voor de drie zijn weggelegd. Lena Heady zal de stem inspreken van een personage genaamd 'Maudra Fara', Awkwafina zal 'The Collecter' spelen en Sigourney Weaver is gecast als 'The Myth-Speaker'. Namen die al eerder aan de serie verbonden zijn betreffen o.a Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Helena Bonham Carter en Natalie Dormer, Theo James, Toby Jones, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander, Mark Hamill, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Simon Pegg, Andy Samberg, en Donna Kimball.

Het verhaal
The Dark Crystal: Age of Resistance draait om drie Gelflings die achter een gruwelijk geheim komen over de kracht van Skeksis. Zij gaan op een episch avontuur om de vuren van de opstand te doen ontbranden en de wereld te redden. De Gelflings worden ingesproken door Taron Egerton (Kingsman), Anya Taylor-Joy (Split) en Nathalie Emmanuel (Game of Thrones).

De serie is volledig geregisseerd door Louis Leterrier (Clash of the Titans) en is vanaf 30 augustus 2019 te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen