Verhaal Nederlandse Netflix-serie 'Undercover' seizoen 2 bekend!

Verhaal 'Undercover' S2 bekend

Het verhaal voor S2 is bekend.

Dirk van der Reijden, 26 juni 2019 om 22:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog voordat het eerste seizoen van de Nederlandse Netflix-serie Undercover te bekijken was werd seizoen 2 al aangekondigd. Dit is duidelijk geen gok gebleken want sinds de release op 3 mei is de serie massaal gestreamd. Nu is ook bekend gemaakt wat het plot van Undercover seizoen 2 gaat worden.
Het eerste seizoen vertelde het verhaal van een Nederlandse en Belgische agent die undercover gaan bij een grote drugsorganisatie. Het vervolg speelt zich af één jaar na deze gebeurtenissen. Kim (Anna Drijver) werkt inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie en Bob (Tom Waes) is nog steeds agent. Als ze op een illegale wapenhandel stuiten van Syrië naar België, gaat Bob undercover om meer te weten te komen. Ondertussen zit Ferry Bouman (Frank Lammers) nog altijd in de gevangenis en probeert hij erachter te komen welke undercoveragenten hem gepakt hebben.

Voortgang
Inmiddels zijn de opnames van het tweede seizoen in volle gang. Zoals het er nu naar uitziet zijn deze in september afgerond. Net als het eerste seizoen zal ook het tweede seizoen uit tien afleveringen bestaan. Wanneer je seizoen 2 precies kan gaan bekijken is nog niet bekend. Wel zullen de nieuwe afleveringen eerst in België worden uitgezonden.

Bekijk het eerste seizoen van Undercover op Netflix.

Bron: Netflix-Nederland

Lees meer over: Undercover, Netflix, Frank Lammers, Kim Drijver

Populair nieuws