search
Deze castleden keren toch terug voor seizoen 11 'NCIS: LA'
Series / Nieuws

Deze castleden keren toch terug voor seizoen 11 'NCIS: LA'

Er leek even onduidelijkheid over te bestaan, maar fans hoeven zich toch geen zorgen te maken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn maar weinig series die er in slagen om het merendeel van hun oorspronkelijke cast bij elkaar te houden. Dat geldt wel voor NCIS: Los Angeles. Aan het einde van het tiende seizoen leek er echter toch even onduidelijkheid te zijn over de toekomst van Barrett Foa en Renee Felice Smith. Zien we de twee nog terug in het elfde seizoen of niet?

Sinds het tweede seizoen van NCIS: LA vormen Barrett Foa en Renee Felice Smith een dynamisch duo in de reeks. Aan het einde van het tiende seizoen ontstond er echter even onduidelijkheid over de toekomst van de beide personages. Bij veel fans sloeg de schrik hen meteen om het hart. Zouden de twee series regulars NCIS: LA dan echt gaan verlaten? Het antwoord op deze vraag is een volmondige "nee"!

Series regulars
Inmiddels is bevestigd dat zowel Barrett Foa als Renee Felice Smith terug te zien zullen zijn in het elfde seizoen van NCIS: Los Angeles. Bovendien blijven de twee castleden ook gewoon series regulars. Dit betekent dat Eric en Nell duidelijk geen job zullen aannemen in San Francisco.

Ondanks het feit dat dit stukje van de enorme cliffhanger aan het einde van het tiende seizoen dus geen zorgen meer hoeft op te wekken bij de fans valt er uiteraard nog heel wat meer te ontdekken. Ook het elfde seizoen van deze langlopende serie lijkt dan ook weer heel wat moois voor de fans in petto te hebben!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen