search
'Blood & Treasure' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Blood & Treasure' krijgt tweede seizoen

De verlenging komt er ongeveer halverwege het eerste seizoen.

Geoffrey Ketels
CBS heeft bekend gemaakt dat haar serie Blood & Treasure met zekerheid een vervolg zal krijgen. De aankondiging van het tweede seizoen komt er nu het eerste seizoen ongeveer halverwege is. De kijkcijfers die het project weet te realiseren zijn degelijk en stabiel, maar niet echt spectaculair.

Amy Reisenbach, de 'CBS Executive VP Current Programs' heeft in een reactie het volgende laten optekenen; "Blood & Treasure is een leuke avonturenserie die heel wat grappige elementen bevat. Ze is bovendien opgenomen op verschillende prachtige locaties verspreid over de wereld. De reeks blijkt een uitstekende performer te zijn en vormt dan ook een mooie aanvulling op ons zomerschema. Met de aankondiging van een tweede seizoen kijken we er nu reeds naar uit om nieuwe locaties te ontdekken van Rusland tot Zuidoost-Aziƫ".

2020
Het tweede seizoen van de reeks zal te zien zijn in de zomer van 2020. De serie komt van de hand van Matthew Federman en Stephen Scaia (bekend van onder andere Limitless). Blood & Treasure ontving in 2017 meteen een "straight-to-series" order. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat het project CBS niet zal teleurstellen. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Matt Barr en Sofia Pernas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen