search

Ons nieuws van zondag 30 juni 2019

Wellicht geen andere 'Suits' acteurs in 'Pearson' spin-off
Series / Nieuws

Wellicht geen andere 'Suits' acteurs in 'Pearson' spin-off

Daarvoor zouden de twee projecten te verschillend zijn...

Geoffrey Ketels
Op 17 juli gaat het negende en laatste seizoen van 'Suits' van start bij USA Network. De voorgaande zes seizoenen waren in Europa te zien bij Netflix. Seizoenen zeven en acht werden door de streamingdienst vooralsnog niet toegevoegd. Nu Suits haar laatste seizoen ingaat wordt er ook met extra aandacht gekeken richting de aangekondigde Pearson spin-off. De maker van Suits, namelijk 'Aaron Korsh' heeft in ieder geval reeds een tipje van de sluier gelicht.

Het is een vraag die veel mensen zich stellen, krijgen we ook andere series regulars uit Suits in Pearson te zien of niet? Het lijkt er volgens de maker van de reeks alvast niet naar uit te zien. In een reactie liet hij recent namelijk het volgende optekenen:

"Wanneer je me deze vraag op vandaag stelt kan ik niet anders dan te zeggen dat de kans bijzonder klein is. Ik zie geen enkele van de hoofdrolspelers uit Suits als series regular fungeren in de Pearson spin-off. Daarvoor is de reeks te verschillend. Het is een ander type verhaal, ook de wereld waarin de reeks zich afspeelt is anders en ik zie het eigenlijk ook gewoon niet. Dit betekent uiteraard niet dat dit in de toekomst niet kan veranderen. Op dit ogenblik zie ik eigenlijk alleen maar mogelijkheden voor het opduiken van de personages in bijvoorbeeld één specifieke episode als gastacteurs. Mocht dan blijken dat de episode echt een meerwaarde betekent voor de reeks en het personage daadwerkelijk zijn plaats heeft in de serie kan er uiteraard nog steeds verder worden gekeken".

Open deur
Bovenstaande komt toch een beetje over alsof de maker van Suits de deur toch op een kiertje wil houden. Dit gezegd zijnde is het ook meteen duidelijk dat er op moment van schrijven geen sprake van is. Daarmee lijkt dus vooralsnog het doek definitief te vallen voor personages als Harvey Specter, Louis Litt, Donna Paulsen en Mike Ross. Deze laatste was al even van het scherm verdwenen, maar keert nu terug voor het finale seizoen.

Wil je graag de eerdere seizoenen van Suits nog even bekijken? Seizoen één tot en met zes is op moment van schrijven te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Netflix verder met 'Designated Survivor' of niet?
Series / Nieuws

Gaat Netflix verder met 'Designated Survivor' of niet?

De positieve kijkcijfers van het derde seizoen doen alvast het beste vermoeden...

Geoffrey Ketels
Toen ABC er voor koos om Designated Survivor te cancellen konden de fans van de reeks hun oren niet geloven. Lange tijd bleef het opvallend stil rond de serie tot Netflix uiteindelijk aankondigde de rechten over te nemen. Meteen werd ook het derde seizoen aangekondigd. Nu lijkt het er naar uit te zien dat het verhaal van de Amerikaanse president bij de streamingdienst nog (lang) niet is uitgezongen.

Het derde seizoen van Designated Survivor verscheen eerder deze maand op Netflix. Het werd een extra kort seizoen bestaande uit slechts 10 afleveringen. Toch waren de 10 afleveringen goed voor een degelijke verhaallijn met de nodige complottheorieën en plot twists. Ook de kijkcijfers die het derde seizoen heeft weten te realiseren zijn op z'n minst gunstig te noemen. Zo gunstig dat Netflix al snel met de aankondiging van een vierde seizoen komt? Het lijkt er wel naar uit te zien!

Vierde seizoen
Verschillende redenen wijzen in de richting van een mogelijks vierde seizoen voor Designated Survivor op Netflix. In eerste instantie zijn er de kijkcijfers. Deze lijken het aanzienlijk beter te doen in vergelijking met het tweede seizoen. Bovendien staat de reeks ook steevast op de achtste plaats op de 'most popular' lijst van Netflix na afloop van het derde seizoen. Stuk voor stuk goede redenen om de show verder te zetten. Toch heeft Netflix tot dusver nog geen officiële bekendmaking de wereld ingestuurd. Deze wordt stiekem in de komende maand verwacht.

Eén van de nieuwe sterren van het derde seizoen, namelijk 'Benjamin Charles Watson' heeft in ieder geval zijn hoop duidelijk uitgesproken over de komst van een vierde seizoen. De acteur heeft letterlijk laten optekenen; "het voelt aan alsof er zeker een vierde seizoen zal komen". Mocht er een vervolg worden aangekondigd zal deze waarschijnlijk ergens volgende zomer op Netflix te zien zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Wie nog helemaal niets van Designated Survivor heeft gezien kan seizoen één tot en met drie bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen