search
Mega populaire en controversiële animeserie 'Attack on Titan' stopt na seizoen 4
Series / Nieuws

Mega populaire en controversiële animeserie 'Attack on Titan' stopt na seizoen 4

De makers willen de serie eindigen op zijn hoogtepunt.

Haijme Isayama's gevierde, doch controversiële (en mega populaire) animeserie Attack on Titan komt volgend jaar ten einde met het vierde en laatste seizoen. Het eerste seizoen begon in 2013, gevolgd door een tweede en derde seizoen, dat momenteel wordt uitgezonden.

De aankondiging over het eindigen van de serie werd gemaakt in een korte eerste teaser voor het vierde seizoen. Die beelden kun je hieronder bekijken. Het Japanse kanaal NHK Entertainment zal echter pas in het najaar van 2020 worden uitgezonden.

Een uitermate populaire anime
Attack on Titan was in eerste instantie vooral populair in Japan, maar werd niet lang erna ook een enorme hit in de westerse wereld. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het de populairste animeserie is sinds de verschillende Dragon Ball-series. En hoewel die populariteit langzaam maar zeker afneemt, wordt de serie ook nog steeds behoorlijk goed gekeken in de Verenigde Staten, waar het derde seizoen net is afgelopen. Er wordt overigens ook gesproken over een grootse Hollywood-film over de personages van de film.

Aanbevolen artikelen