Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) 'in bed' met Warner Bros.

'Penny'  (Kaley Cuoco ) tekent met Warner Bros.

Ze kan haar rol als 'Penny' nu echt definitief achter zich laten!

Geoffrey Ketels, 01-07-2019 20:25

Kaley Cuoco, vooral bekend omwille van haar rol als 'Penny' in The Big Bang Theory heeft een nieuwe deal met de Warner Bros. TV Group op zak. Opvallend is dat de actrice met de nieuwe deal echt een compleet andere weg in slaat. Ze laat komedie dan ook duidelijk achter zich om zich te gaan focussen op... drama!
De nieuwe overeenkomst die Cuoco heeft getekend is er eentje die betrekking heeft tot de thriller The Flight Attendant. Cuoco zal niet alleen te zien zijn in de reeks, daarnaast is ze ook aangesteld als executive producer. Ze zal deze taak op zich nemen samen met producer 'Greg Berlanti'. Vanuit het kamp van de Warner Bros. TV Group werd bovendien benadrukt dat het gaat om een exclusieve overeenkomst.

Dan rest de vraag hoe het financiële plaatje van de deal precies in elkaar steekt. Wellicht staat er een meer dan behoorlijk verloning tegenover de diensten van Cuoco. De afleveringen die ze inblikte voor The Big Bang Theory leverden haar zoals bekend zo'n slordige 1 miljoen dollar per episode op. Dit gezegd zijnde werd er niet aangegeven welk bedrag er met het nieuwe contract is gemoeid.

Harley Quinn
De overeenkomst betekent een zoveelste uitbreiding van de deal tussen Cuoco en de Warner Bros. TV Group. Eerder werd immers ook reeds bekend gemaakt dat de actrice de voice cast zal leiden en werd aangesteld als executive producer voor de adult-focused animatieserie 'Harley Quinn'. Deze serie is in handen van Warner Bros. Animation en wordt ergens in de loop van het volgende jaar verwacht.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Kaley Cuoco, The Big Bang Theory, serie, Warner Bros, The Flight Attendant

Populair nieuws