Jean-Luc Picard is een heel ander personage dan we gewend zijn in 'Star Trek: Picard'

Jean-Luc Picard is anders in 'Star Trek: Picard'

De serie is eind dit jaar te zien!

Jim Pedd, 1 juli 2019 om 21:13

Als we Jean-Luc Picard eind dit jaar weer kunnen zien in Star Trek: Picard, zien we een heel ander personage dan we gewend zijn. Alex Kurtzman, producent van de serie, laat weten dat dit komt door bepaalde keuzes die het personage heeft moeten maken sinds de gebeurtenissen in de film Star Trek: Nemesis.
“Er is een boel gebeurd met Jean-Luc Picard in de tussenliggende jaren [sinds Nemesis],” aldus Kurtzman. “Er is een boel gebeurd en hij heeft met wat nieuwe dingen te maken gehad, tegelijk ook met wat oude zaken. En sommige van die twee botsen met elkaar.”

Moeilijke keuzes
Volgens Kurtzman heeft het personage moeilijke keuzes met grote gevolgen moeten maken. “Hij heeft keuzes gemaakt waar hij zich niet per se goed bij voelt, en toch denk ik dat het publiek precies zal weten waarom hij die gemaakt heeft,” aldus Kurtzman. Waar de serie precies om zal draaien is de vraag.

We weten dat Picard het moeilijk heeft en Starfleet achter zich heeft gelaten als de serie begint. Maar er is een gebeurtenis waardoor hij terug in actie moet komen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Picard, Alex Kurtzman, Patrick Stewart

Populair nieuws