search
Maker 'Haunting of Hill House' komt met een nieuwe horrorserie op Netflix
Series / Nieuws

Maker 'Haunting of Hill House' komt met een nieuwe horrorserie op Netflix

Na 'Haunting of Hill House' mag Mike Flanagan nog een horrorserie maken voor Netflix.

Dirk van der Reijden
Mike Flanagan heeft ons vorig jaar behoorlijk laten schrikken met Haunting of Hill House. Inmiddels is hij bezig met een vervolg: The Haunting Of Bly Manor. Naar nu blijkt is dit niet het enige wat dit horrorgenie gaat maken voor Netflix. Flanagan en de streaming-gigant hebben de handen ook ineen geslagen voor een nieuwe horrorserie genaamd Midnight Mass.

Midnight Mass wordt een nieuwe en originele horrorserie met het volgende plot:

'Een geïsoleerde groep eilandbewoners ervaren wonderbaarlijke gebeurtenissen en gruwelijke voorspellingen zodra een charismatische en mysterieuze jonge priester op het eiland verschijnt.'

Netflix heeft een 7-delig seizoen besteld die Mike Flanagan niet alleen gaat schrijven maar ook gaat regisseren. Tevens zal hij samen met zijn productiepartner Trevor Macy optreden als uitvoerend producent.

Ander werk
Mocht je naast Haunting of Hill House nog meer werk van Mike Flanagan willen zien dan is Gerald's Game een aanrader. De film is gebaseerd op het boek van Stephen King en te zien op Netflix. Dit jaar moet er ook nog een bioscoopfilm uitkomen genaamd Doctor Sleep, het vervolg op het angstaanjagende The Shining. Deze is te zien vanaf 31 oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen