Spock, Pike en Number One terug voor meer 'Star Trek'?

Spock en Pike terug voor Star Trek?

Het zou heel goed kunnen!

Jim Pedd, 4 juli 2019 om 08:32

Star Trek: Discovery toonde ons in het tweede seizoen Capt. Pike, Spock en Number One. De bedoeling was dat het trio maar één seizoen te zien zou zijn en dat er daarna niets meer met deze personages zou gebeuren. Maar toch is er nu ruimte voor een spin-off.
Producent Alex Kurtzman laat weten dat een terugkeer van de drie personages mogelijk is. “Het zou raar zijn als Spock weer terugkeert in Discovery. We zijn immers zo ver vooruit in de tijd gesprongen, dat dit raar zou zijn,” aldus Kurtzman. Die refereert daarmee naar het feit dat de serie 900 jaar de toekomst in sprong. “Maar het idee om [hen] en de Enterprise terug te brengen, klinkt geweldig. Een manier vinden om hen terug te laten keren, is zeker iets waar we naar zoeken.”

Een spin-off?
Eigenlijk lijkt het de enige optie te zijn om de personages een eigen spin-off te geven. “Alles is mogelijk in de wereld van Trek. Ik zou het geweldig vinden om de crew terug te brengen. Dit was een groot risico voor ons. Een van de beste dingen is dat de fans Pike, Spock, Number One en de franchise echt omarmd hebben. Het idee om meer verhalen met hen te kunnen vertellen is geweldig.”

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Discovery, Alex Kurtzman, Ethan Peck, Anson Mount, Rebecca Romijn

Populair nieuws