search
Nieuwe opnamelocatie 'Game of Thrones'-spinoff!

Nieuwe opnamelocatie 'Game of Thrones'-spinoff!

De opnames gaan nu naar een nieuw land voor de show!

Jim Pedd
Er zijn bijna geen details bekend over de prequel die HBO maakt op Game of Thrones. Maar langzaamaan horen we wat details over de serie. Zo blijken de opnames in Noord-Ierland aanstaande woensdag afgerond te worden. Daarna verplaatst het feest zich naar Italië.

Daar vindt deze maand een flink deel van de opnames plaats. Om wat voor scènes het gaat weten we niet, ook niet met welke personages. Het zou kunnen dat delen van de kust van het land dient als voorloper op King's Landing, dat overigens in Kroatië is opgenomen. Die stad werd pas opgericht driehonderd jaar voordat het verhaal de moederserie van start ging.

Verre voorouders
De prequelserie op Game of Thrones speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in die serie af. De serie, die nog geen formele titel heeft en gemaakt wordt door showrunner Jane Goldman, draait om het moment dat de wereld van de Age of Heroes begint te vervallen in het duisterste tijdperk. En we leren van alles over de oorsprong van de White Walkers, de mysteries in het oosten van de wereld en de Starks.

Aanbevolen artikelen