Toekomst 'The Walking Dead' onduidelijk

De Walking Dead-comicreeks stopte recent.

Bram de Groot, 07-07-2019 15:04

Niet altijd houdt de tv-serie The Walking Dead zich aan het verhaal dat wordt verteld in de comics. Nu de comicreeks aan een einde is gekomen, is ook bekend hoe lang de AMC-serie nog kan teren op het bronmateriaal.
Op basis van het einde van seizoen negen en de verwachtingen van wat we gaan zien in seizoen tien concludeert Screen Rant dat de serie nog ongeveer twee jaar kan teren op de comics. De verwachting is dat de comics "Call To Arms" (nr. 151-156) en "The Whisperer War" (nr. 157-162) worden beet gepakt in seizoen tien.

Eigen verhaallijnen
De comicreeks is verleden week geëindigd met #193 met de titel "The Farmhouse". Op basis van de verdere inhoud tot die afronding, zouden er nog eens maximaal één of twee seizoenen gemaakt kunnen worden. Tevens staat er nog een tv-filmtrilogie rond Rick Grimes gepland. De kans bestaat dat The Walking Dead stopt na seizoen elf of twaalf.

Mocht AMC daarna toch verder willen, dan zullen ze dus zelf verhaallijnen moeten bedenken. Iets dat in zekere zin al gebeurt met Fear the Walking Dead.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun, Michael Cudlitz

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie