search
'Daredevil'-acteur Vincent D'Onofrio wil Kingpin in 'Spider-Man' film
Series / Nieuws

'Daredevil'-acteur Vincent D'Onofrio wil Kingpin in 'Spider-Man' film

De Marvel/Netflix-schurk naar het witte doek?

In het eerste seizoen en ook latere afleveringen van de Netflix/Marvel-serie Daredevil is Vincent D'Onofrio te zien als de Marvel-schurk The Kingpin. Al tijden vragen de fans zich af wanneer een personage uit die serie naar het filmuniversum vertrekt. D'Onofrio ziet het wel zitten!

D'Onofrio's Wilson Fisk a.k.a. The Kingpin is misschien wel het meest geliefde personage in de Netflix/Marvel-series die recent ten einde kwamen met het derde seizoen van Jessica Jones. De Marvel-schurk was uiteindelijk te zien in 27 episodes. Fans roepen al langer dat ze de Kingpin in het Marvel Cinematic Universe op het witte doek willen zien.

Verbazingwekkend
Op een Twitter-berichtje waarin Spider-Man te zien is met Daredevil zegt de auteur ook dat hij graag de slechteriken Kingpin en Taskmaster zou willen zien in zo'n film. D'Onofrio reageert meer dan positief op de suggestie: "Dat zou gewoon verbazingwekkend zijn." Of het ooit gebeurt? Waarschijnlijk niet, de Taskmaster zit naar verluidt al in de Black Widow-film die naar verwachting volgend jaar moet verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen