Reboot voor actie-klassieker 'The Fugitive'!

Reboot actie-klassieker 'The Fugitive'

Zilko Tarici, 9 juli 2019 om 11:31

Video-platform Quibi werkt momenteel samen met producenten Jeffrey Katzenberg en Meg Whitman aan een reboot van The Fugitive. Andere namen en maatschappijen die aan de productie meewerken zijn Nick Santora (bedenker van Scorpion en producent van Prison Break), Thunder Road Films, 3 Arts Entertainment en Warner Bros. Television.

De oorspronkelijke serie The Fugitive stamt uit de jaren ’60 en werd in 1993 al eens met veel succes verfilmd. Harrison Ford speelde de hoofdrol en Tommy Lee Jones kreeg een Oscar voor zijn bijrol.

Bekend plot met een nieuwe twist
De nieuwe versie van The Fugitive werd geschreven door Santora en begint met een bomexplosie in de metro van Los Angeles. Ongegrond bewijs en slechte journalistiek leidt ertoe dat arbeider Mike Russo onterecht wordt beschuldigd van terrorisme en in de boeien wordt geslagen. Mike slaat vervolgens op de vlucht en zet alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Ondertussen wordt hij opgejaagd door een legendarische rechercheur, die op zijn beurt alles op alles zet om Russo op te sporen.

Het is nog onbekend wanneer The Fugitive te zien zal zijn.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Fugitive, Quibi, Tommy Lee Jones, Jeffrey Katzenberg, Warner Bros

Populair nieuws