search
David Harbour over schokkende scène 'Stranger Things 3'
Series / Nieuws

David Harbour over schokkende scène 'Stranger Things 3'

Netflix-serie hint stiekem naar toekomst.

Verleden week debuteerde het derde seizoen van Stranger Things. Er zijn acht afleveringen te bekijken en aan het einde van de laatste aflevering zit een korte scène verstopt in de aftiteling. Hoofdrolspeler David Harbour (Hellboy, Black Widow) geeft tekst en uitleg.

Let op: GROTE SPOILERS!!!


Harbour speelt in Stranger Things de rol van Chief Jim Hopper en het derde seizoen eindigt met een scène waarin het erop lijkt dat Hopper doodgaat. In de post-creditscène keren we terug naar Rusland en horen we dat er een Amerikaan gevangen zit in het complex. Zou dit Hopper zijn?

Harbour: "Geen idee"
Door Entertainment Tonight werd aan Harbour gevraagd of hij denkt dat zijn personage nog leeft. Zijn antwoord: "Ik bedoel, ik heb geen idee! [Lacht] Ik heb geen idee! Ik bedoel dat, natuurlijk, dit ook mijn hoop is. Het lijkt echter behoorlijk gek. Weet je, die machine ging af, explodeerde en Hopper leek daar vast te zitten. Hij keek een beetje rond, maar hij leek in de val te lopen en vervolgens explodeerde die machine."

Maar voor de mensen die toch willen dat Hopper terugkeert in seizoen vier, heeft Harbour een boodschap: "Ik bedoel, we moeten altijd vasthouden aan hoop, we moeten de hoop nooit loslaten - maar Barb is echt dood."

Vooralsnog lijkt het erop dat Stranger Things in totaal vijf seizoenen krijgt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen