Derde 'Walking Dead'-serie vindt hoofdrolspelers!

'Walking Dead'-spin-off vindt hoofdrolspelers!

De cast van de AMC-serie komt langzaam bij elkaar.

Jim Pedd, 12 juli 2019 om 16:15

De derde Walking Dead-serie heeft drie hoofdrolspelers gecast. Robert Kirkman lanceerde de franchise in 2003 met een comic en ondertussen is de boel uitgegroeid tot een monster. Met games en nu al twee series, met een derde op komst. Die derde serie heeft nu dus zijn hoofdrolspelers.
AMC heeft bekend gemaakt dat de serie, die door Scott Gimple en showrunner Matt Negrete ontwikkeld wordt, acteurs Alexa Mansour, Nicolas Cantu en Hal Cumpston gecast heeft. Zij spelen de hoofdrollen in de serie en zijn nog redelijk jong, wat goed past bij het achterliggende idee van de serie.

Derde serie
Deze derde serie moet draaien om een jonge groep overlevenden van de apocalyps en hoe zij opgroeien en iets van het leven maken. Volgens de bronnen van de site Variety speelt Mansour een personage dat de regels breekt en heel erg van het carpe diem-principe is. Zij is lief en grappig van buiten, maar van binnen eigenlijk vooral heel verdrietig.

Het personage van Cantu wordt omschreven als klein voor zijn leeftijd, maar met zwarte band in karate. Het personage van Cumpston is juist groot voor zijn leeftijd en een loner die ervan houdt kinderen de stuipen op het lijf te jagen.

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Spinoff, Scott GImple, Matt Negrete, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal CUmpston

Populair nieuws