search

Ons nieuws van vrijdag 12 juli 2019

Derde 'Walking Dead'-serie vindt hoofdrolspelers!
Series / Nieuws

Derde 'Walking Dead'-serie vindt hoofdrolspelers!

De cast van de AMC-serie komt langzaam bij elkaar.

De derde Walking Dead-serie heeft drie hoofdrolspelers gecast. Robert Kirkman lanceerde de franchise in 2003 met een comic en ondertussen is de boel uitgegroeid tot een monster. Met games en nu al twee series, met een derde op komst. Die derde serie heeft nu dus zijn hoofdrolspelers.

AMC heeft bekend gemaakt dat de serie, die door Scott Gimple en showrunner Matt Negrete ontwikkeld wordt, acteurs Alexa Mansour, Nicolas Cantu en Hal Cumpston gecast heeft. Zij spelen de hoofdrollen in de serie en zijn nog redelijk jong, wat goed past bij het achterliggende idee van de serie.

Derde serie
Deze derde serie moet draaien om een jonge groep overlevenden van de apocalyps en hoe zij opgroeien en iets van het leven maken. Volgens de bronnen van de site Variety speelt Mansour een personage dat de regels breekt en heel erg van het carpe diem-principe is. Zij is lief en grappig van buiten, maar van binnen eigenlijk vooral heel verdrietig.

Het personage van Cantu wordt omschreven als klein voor zijn leeftijd, maar met zwarte band in karate. Het personage van Cumpston is juist groot voor zijn leeftijd en een loner die ervan houdt kinderen de stuipen op het lijf te jagen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yabba Dabba Doo! 'The Flintstones' keren terug!
Series / Nieuws

Yabba Dabba Doo! 'The Flintstones' keren terug!

De populaire tekenfilmserie uit de jaren '60 krijgt een nieuwe, volwassen versie.

Variety weet vandaag te melden dat The Flintstones op tv zullen terugkeren in een gloednieuwe animatieserie van Warner Bros. Animation. Warner Bros. zal de serie maken in samenwerking met productiemaatschappij Brownstone Productions van Elizabeth Banks. De nieuwe versie wordt omschreven als een "volwassen geanimeerde comedy-serie waarin personages van The Flintstones hun opwachting maken".

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over het netwerk dat The Flintstones zal uitzenden, maar gezien de naamsbekendheid zullen er genoeg geïnteresseerden zijn. In de nieuwe versie zien we uiteraard opnieuw Fred, Wilma en Pebbles, maar ook hun buren de Rubbles.

Een tekenfilm met een lange geschiedenis
The Flintstones werd voor het eerst uitgezonden in 1960 en liep uiteindelijk zes seizoenen. Dit was een record dat 30 jaar gehandhaafd bleef (tot The Simpsons om de hoek kwamen kijken). Sindsdien zijn er een groot aantal spinoff-tekenfilms gemaakt, waaronder The Pebbles and Bamm-Bamm Show, The Flintsone Comedy Hour, The New Fred and Barney Show, Fred and Barney meet The Thing. The Flintstone Comedy Show en The Flintstone Kids. Daarnaast volgden er ook twee films: The Flintstones (1994) en The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'John Wick'-bedenker ingehuurd voor Marvel-serie 'Falcon & Winter Soldier'!
Series / Nieuws

'John Wick'-bedenker ingehuurd voor Marvel-serie 'Falcon & Winter Soldier'!

Anthony Mackie en Sebastian Stan keren terug als de twee superhelden.

John Wick-bedenker Derek Kolstad is door Marvel Studios ingehuurd om mee te schrijven aan de scenario's van Falcon & Winter Soldier, een miniserie die voor de nieuwe streamingdienst Disney+ wordt gemaakt.

In de serie spelen Anthony Mackie en Sebastian Stan opnieuw de rollen van respectievelijk Sam Wilson (alias Falcon) en Bucky Barnes (alias Winter Soldier). De serie speelt zich af na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame.

Emily VanCamp en Daniel Bruhl zijn daarnaast in onderhandelingen getreden om opnieuw de rollen van Sharon Carter en Helmut Zemo te spelen. Kari Skogland zal de zesdelige miniserie, die wordt verwacht in augustus 2020, regisseren. Naast Falcon & Winter Soldier worden ook series ontwikkeld over Loki, Scarlet Witch & Vision (WandaVision) en Hawkeye.

Een schrijver die van wanten weet
Kolstad was eerder dit jaar nog verantwoordelijk voor het script van actie-sequel John Wick: Chapter 3 "“ Parabellum van Sony Pictures. Momenteel werkt hij aan het script van gameverfilming Just Cause voor Constantin en zal zich binnenkort richten op de nieuwe Hulu-serie die de Hitman-gamefranchise als basis gebruikt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trouwe hulp voor Picard op nieuwe poster 'Star Trek: Picard'
Series / Posters

Trouwe hulp voor Picard op nieuwe poster 'Star Trek: Picard'

Een hele opvallende poster toont Jean-Luc Picard met een hond.

Er is een opvallende poster vrijgegeven voor Star Trek: Picard. Daarop zien we Patrick Stewart als Jean-Luc Picard. Maar met een verrassende hulp in de vorm van een hond. Zeventien jaar nadat hij het Starfleet-insigne aan de wilgen gehangen heeft, keert hij weer terug.

Details zijn behoorlijk schaars over de serie rond Picard. Gespeculeerd wordt dat de boel zich afspeelt in het begin van de vierentwintigste eeuw. Verder moet er een boel gekeken worden naar het leven van Stewart en wat hij tot dan toe heeft moeten doorstaan. Showrunner is Michael Chabon, die de serie samen met Alex Kurtzman bedacht.

Wijngaard van de familie
De poster toont ons niemand minder dan Picard in een bekende setting. We zien de oude familiewijngaard en dat Picard zijn leven bij Starfleet achter zich gelaten heeft. In ruil daarvoor is hij nu verantwoordelijk voor de wijnproductie en dat doet hij vermoedelijk met verve. In de serie moet hij echter terugkeren om weer een avontuur in de ruimte te ondernemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Constantine terug voor 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Constantine terug voor 'Legends of Tomorrow'

Hij wordt nu een vaste aanwezige!

Fans van DC-serie Legends of Tomorrow zullen blij zijn met dit nieuws. Matt Ryan heeft getekend om weer terug te keren in de serie. Ditmaal is hij series regular in de serie van The CW. Dat nadat we dachten dat hij niet terug zou keren.

Matt Ryan versloeg in de finale van de vierde reeks demon Neron. Fans dachten daarop dat de demonenbestrijder niet meer terug zou keren. Maar nu blijkt dat de Legends zijn hulp toch langer nodig hebben op de Waverider. Het vijfde seizoen heeft een grotere rol voor hem!

Meer avonturen
TV Line bevestigt dat Ryan terugkeert als series regular voor het vijfde seizoen. Dat is goed nieuws voor fans van de serie, die blij waren met het feit dat het personage ook in het vierde seizoen voorkwam. Cool genoeg kwam hij ook nog eens naar de hel om Ray Palmer te redden, die bezeten was door de kwaadaardige Neron.

Nu is er dus meer ruimte voor Constantine en kan het personage ook een grotere rol krijgen in het vijfde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.