Yabba Dabba Doo! 'The Flintstones' keren terug!

Yabba Dabba Doo! 'The Flintstones' keren terug!

Zilko Tarici, 12 juli 2019 om 11:16

Variety weet vandaag te melden dat The Flintstones op tv zullen terugkeren in een gloednieuwe animatieserie van Warner Bros. Animation. Warner Bros. zal de serie maken in samenwerking met productiemaatschappij Brownstone Productions van Elizabeth Banks. De nieuwe versie wordt omschreven als een “volwassen geanimeerde comedy-serie waarin personages van The Flintstones hun opwachting maken”.

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over het netwerk dat The Flintstones zal uitzenden, maar gezien de naamsbekendheid zullen er genoeg geïnteresseerden zijn. In de nieuwe versie zien we uiteraard opnieuw Fred, Wilma en Pebbles, maar ook hun buren de Rubbles.

Een tekenfilm met een lange geschiedenis
The Flintstones werd voor het eerst uitgezonden in 1960 en liep uiteindelijk zes seizoenen. Dit was een record dat 30 jaar gehandhaafd bleef (tot The Simpsons om de hoek kwamen kijken). Sindsdien zijn er een groot aantal spinoff-tekenfilms gemaakt, waaronder The Pebbles and Bamm-Bamm Show, The Flintsone Comedy Hour, The New Fred and Barney Show, Fred and Barney meet The Thing. The Flintstone Comedy Show en The Flintstone Kids. Daarnaast volgden er ook twee films: The Flintstones (1994) en The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000).

Bron: Variety

Lees meer over: The Flintstones, The Flintstones in Viva Rock Vegas, Elizabeth Banks, Warner Bros

Populair nieuws