Veel oude bekenden terug in 'Star Trek: Picard'?

Veel oude bekenden terug in 'Star Trek: Picard'?

Het zou zomaar kunnen dat de hele cast van Star Trek: The Next Generation uiteindelijk zijn of haar opwachting maakt.

Jim Pedd, 15 juli 2019 om 07:06

Nu Patrick Stewart terug mag keren als Jean-Luc Picard voor een geheel nieuwe serie, hopen ook andere castleden van Star Trek: The Next Generation dat ze hun opwachting mogen maken. Zo ook LeVar Burton, die er zin in heeft.
De acteur was aanwezig bij de première van Disney-film The Lion King en daar werden hem wat vragen gesteld. Burton was zeven seizoenen lang te zien als Geordi La Forge en stelt dat hij er vanuit gaat dat eigenlijk alle TNG-castleden wel terug keren.

Waarom niet?
”Ieder van ons, toch?” begon de acteur zijn verhaal over een mogelijke terugkeer. ”Het is onredelijk om aan te nemen dat hij deze mensen niet meer kent, of niet meer met ze zou praten. En als hij dat niet meer doet, dan moet er een verdomd goede reden voor zijn.”

De acteur speculeert dat er heel wat personages uit TNG minstens een of twee keer terug kunnen keren, waaronder Geordi, Data, Worf, Riker, Troi en de Crushers. ”Ga je ons allemaal in een aflevering zien? Of in een scène of aflevering? Ik heb geen idee, dat ligt aan het netwerk.”

Bron: CNN

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, Star Trek, The Next Generation, LeVar Burton

Populair nieuws