search
Eerste blik op 'The Walking Dead' seizoen 10!
Series / Nieuws

Eerste blik op 'The Walking Dead' seizoen 10!

Michonne neemt het omringd door vuur op tegen Walkers.

Er is een eerste foto vrijgegeven van het tiende seizoen van AMC-hitserie The Walking Dead. Op de foto zien we dat Danai Gurira's Michonne het opneemt tegen een reeks zombies. De hoop van AMC zal zijn dat dit tiende seizoen het (negatieve) tij kan keren.

Na acht seizoenen leek de rek er namelijk een beetje uit en zagen we de kijkcijfers flink teruglopen. Maar nu lijkt de serie onder showrunner Angela Kang zijn draai weer gevonden te hebben en zijn fans en critici het eens dat de serie weer goed is. Vandaag is er een eerste foto vrijgegeven van het volgende seizoen.

Vurige strijd
Het tiende seizoen wordt belangrijk voor de serie, want dan nemen we naar het schijnt ook afscheid van Gurira's Michonne. Maar het personage zit wel nog gewoon in de eerste afleveringen en dat zien we hieronder.

"Een van de dingen die we dit seizoen hebben, is dat we de elementen in deze wereld blijven verkennen en ook hoe ze een rol spelen. En vuur is er een van die op interessante momenten een rol krijgt," aldus Kang over onderstaand beeld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen