Eerste gelekte foto's onthullen families 'Game of Thrones'-prequel!

Eerste foto's gelekt 'Game of Thrones'-prequel!

Is dit een voorloper van House Stark?

Jim Pedd, 19 juli 2019 om 11:07

De opnames van Bloodmoon of The Long Night zijn hard op gang. HBO steekt er flink wat geld in en dat blijkt uit een aantal setfoto’s die nu gelekt zijn. Zo zien we het wapen van de familie Lannister, al is die er aan het begin van de serie nog niet, en lijkt het erop dat de opnames zich in Casterly Rock bevinden.
Het lijkt erop dat de beelden hieronder het wapen van een nieuwe familie tonen, van een leeuwin. In de mythologie doodde de eerste Lord Casterly een leeuwin die het dorp aanviel. Hij spaarde de jongen van de leeuwin en won daarmee de goedkeuring van de goden. Die maakten dat de familie daarop rijk werd. En dat lijkt hieronder verbeeld te worden op het wapen. Een andere mogelijkheid is dat het een vroege versie van het wapen van de familie Stark is. Een andere foto toont de hoofdrolspeelster van de serie, Naomi Watts.


Duizenden jaren geleden
De serie speelt zich vijfduizend jaar voor Thrones af. We volgen de avonturen van familie Stark in een tijd dat het continent uit meer dan honderd kleine koninkrijken bestaat. De serie wordt gemaakt onder supervisie van George R.R. Martin.

Lees meer over: Game of Thrones, Prequel, HBO, The Long Night, Bloodmoon, George RR Martin, Naomi Watts

Populair nieuws