search
Volledige sterrencast 'Fargo' seizoen 4 onthuld!
Series / Nieuws

Volledige sterrencast 'Fargo' seizoen 4 onthuld!

Veel imposante namen naast hoofdrolspeler Chris Rock in het nieuwe seizoen.

FX heeft aangekondigd dat Jack Huston, Jason Schwartzman en Ben Whishaw aan de cast van Fargo seizoen 4 zijn toegevoegd. Het netwerk liet eerder nog weten dat komiek Chris Rock de hoofdrol zal spelen in de nieuwe afleveringen, die ergens in 2020 zullen worden uitgezonden. In navolging daarop zullen de afleveringen in Nederland waarschijnlijk via Netflix te zien zijn.

Schwartzman speelt een personage met de naam Josto Fadda, Whishaw een rabbi genaamd Milligan en Huston het personage Odis Weff. Rock speelt op zijn beurt een vader die zijn jongste zoon heeft over moeten dragen aan zijn grootste vijand, en daarvoor in de plaats de zoon van zijn vijand moet opvoeden.

Andere castleden zijn Jessie Buckley (als Oraetta Mayflower), Salvatore Esposito (als Gaetano Fadda), Andrew Bird (als Thurman Smutney), Jeremie Harris (als Leon Bittle), Gaetano Bruon (als Constant Calamita), Anji White (als Dibrell Smutney), Francesco Acquaroli (als Ebal Violante), Emyri Crutchfield (als Ethelrida Pearl Smutney) en Amber Midthunder (als Swanee Capps).

Alleskunner Hawley keert terug
Noah Hawley, bedenker van de met prijzen bekroonde serie, zal terugkeren als showrunner, scenarist en regisseur. Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield en John Cameron doen daarnaast dienst als uitvoerend producent. Fargo is een productie van MGM Television en FX Productions.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen