Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4

Eerbetoon overleden Luke Perry in Riverdale' S4

De acteur overleed aan de gevolgen van een reeks beroertes...

Geoffrey Ketels, 23 juli 2019 om 08:11

In maart van dit jaar ging er een schokgolf door de wereld van het digitale entertainment. Acteur Luke Perry, bekend van onder meer Riverdale en Beverly Hills 90210 was overleden aan de gevolgen van een reeks beroertes. Het derde seizoen van Riverdale kon uiteindelijk worden afgesloten zonder al te ingrijpende veranderingen door te moeten voeren. Deze herfst verschijnt het vierde seizoen op Netflix en daarin is een eerbetoon verwerkt aan de geliefde acteur.
Het is de maker van de reeks, namelijk 'Roberto Aguirre-Sacasa' welke het nieuws van het eerbetoon bekend heeft gemaakt. Wat dit eerbetoon extra bijzonder zal maken is het optreden van een voormalige 9020-ster, namelijk 'Shannen Doherty'. De actrice heeft inmiddels ook zelf bevestigd ene overeenkomst te hebben ondertekend voor een speciale gastrol in de vierde seizoen première. Deze aflevering zou de naam "Chapter 54: In Memoriam" dragen. Als alles volgens plan verloopt zou deze aflevering wereldwijd te zien moeten zijn op 9 oktober van dit jaar.

Luke Perry's Wens
Blijkbaar heeft een optreden van Doherty in Riverdale altijd al in de lucht gehangen. In een reactie liet de maker van de reeks dan ook het volgende optekenen:

"Dit is iets wat Luke eigenlijk al wou vanaf het eerste seizoen. Ze waren zo'n goede vrienden. Toen we besloten om een speciaal eerbetoon in de reeks te verwerken moesten we dan ook niet lang nadenken. We hebben Shannen dan ook gevraagd om een super emotionele rol te spelen. Ze las het script en zei meteen volmondig ja."

In eerste instantie leek het de bedoeling dat de twee voormalige 90210-sterren naast elkaar te zien zouden zijn in het eerste seizoen van de reeks. Dat ging uiteindelijk niet door. Hoe mooi en aangrijpend de eerbetoon aflevering ook mag worden, de twee zullen nooit meer samen op het scherm te zien zijn.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Riverdale, Luke Perry, serie

Populair nieuws