search
'Game of Thrones'-acteurs delen hun favoriete momenten
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteurs delen hun favoriete momenten

De acteurs vertelden tijdens de San Diego Comic-Con wat ze vinden.

Afgelopen weekend was er een laatste Game of Thrones-panel op de San Diego Comic-Con. Althans, voor die serie, want spin-offs zullen uiteraard ook naar de SDCC komen. Tijdens het panel, werd de cast gevraagd wat hun favoriete tekst was in de serie. Dat levert wat interessante resultaten op.

Nikolaj Coster-Waldau: "Hold the door". De acteur vond dit moment uit de aflevering The Door uit seizoen zes het beste van allen.
Liam Cunningham: "Nothing fucks you harder than time". De acteur koos voor dit citaat van zijn eigen personage uit het zevende seizoen, in aflevering Eastwatch.
Jacob Anderson: "Valar Morghulis". Deze quote, die door de hele serie meermaals uitgesproken werd, is de favoriet van Anderson.
Maisie Williams: "Not today". Dit matra werd voor het eerst door Syrio Forel aan Arya geleerd, maar ook nog herhaald in de aflevering The Long Night van seizoen acht.
John Bradley: "I always wanted to be a wizard". Dat vertelt Sam in de aflevering You Win or You Die uit het eerste seizoen.
Conleth Hill: "I drink and I know things". De acteur noemde dit zijn favoriete regel, die Tyrion uitsprak in Home, een aflevering uit seizoen zes.
Isaac Hempstead Wright: "Chaos is a ladder". Dat vertelde Littlefinger voor het eerst in de aflevering The Climb uit seizoen drie en Bran herhaalde hem in seizoen zeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen