search
Michonne nog niet helemaal klaar in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Michonne nog niet helemaal klaar in 'The Walking Dead'

Het personage verdwijnt in het tiende seizoen.

Danai Gurira neemt in het tiende seizoen van The Walking Dead afscheid van haar personage Michonne. Althans, in de serie. De actrice wil andere projecten kunnen verkennen en laat de deur open om op een andere manier terug te keren naar de zombiefranchise.

Dat vertelt franchisebaas Scott Gimple tijdens een interview op de San Diego Comic-Con. "Danai heeft wat behoorlijk interessante zaken in het verschiet," aldus Gimple over de toekomst van de actrice. "En wij zijn nog niet helemaal klaar met haar. Dat is alles wat ik kan zeggen."

Plek in een film?
Zou Michonne dan net als Rick verdwijnen en in een film te zien zijn? Dat lijkt wel mogelijk te zijn. Gurira kreeg de vraag ook voorgelegd en antwoordde daar als volgt op. Het is volgens de actrice een "niet te beantwoorden vraag". "Ik weet het niet, zelfs als ik het wist, zou ik het je niet vertellen. Maar vraag de baas maar, kijken of hij het je vertelt."

De actrice is in elk geval blij met het einde van haar personage. "Haar exit zal wat fallout hebben, en emotionele momenten. Maar het gebeurt op een heel specifieke manier. Dus hopelijk is het verrassend en interessant voor de fans."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen