Eerste trailer horror-anthology-serie 'The Terror: Infamy' seizoen 2

Eerste trailer horror 'The Terror: Infamy' S2

Het tweede seizoen van de anthology-serie komt er binnenkort aan.

Zilko Tarici, 23 juli 2019 13:33

AMC heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor horror-anthology-serie The Terror: Infamy. In de trailer ligt de focus op de duistere entiteit die een Japans-Amerikaans gevangenenkamp tijdens de Tweede Wereldoorlog terroriseert. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Derek Mio en George Takei. De trailer kun je hieronder bekijken.
Seizoen 2 van The Terror werd bedacht en geproduceerd door Alexander Woo en Max Borenstein. Woo, die onlangs een grote deal sloot met AMC, fungeert ook als showrunner. De serie is een productie van AMC Studios, Scott Free, Emjag Productions en Entertainment 360. Andere producenten zijn Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert en Guymon Casady.

Nog drie weekjes wachten
Infamy zal bestaan uit tien afleveringen en laat zien hoe een reeks bizarre moorden de Japans-Amerikaanse gemeenschap in het begin van de jaren ’40 doet opschrikken. Naast de eerder genoemde Mio en Takei zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami, Naoko Mori en Miki Ishikawa. De eerste aflevering wordt op 12 augustus a.s. uitgezonden door AMC.


Bron: AMC

Lees meer over: AMC, The Terror Infamy, George Takei, Derek Mio, Ridley Scott

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws