search
Fanfavoriet personage maakt zijn opwachting in Netflix-serie 'The Witcher'!
Series / Nieuws

Fanfavoriet personage maakt zijn opwachting in Netflix-serie 'The Witcher'!

Gaaf nieuws van showrunner Lauren S. Hissrich!

The Witcher was tijdens de San Diego Comic-Con te zien. Netflix liet nieuwe beelden zien en onthulde details. En na het panel vertelde showrunner Lauren S. Hissrich aan ComicBook.com nog dat er ook het fanfavoriete personage Dandelion in de serie te zien is.

Danelion zal in de serie echter wel een andere naam krijgen, namelijk zijn originele Poolse naam: Jaskier. "We noemen hem Jaskier. Ja, absoluut. Jaskier zit honderd procent zeker in de serie. Het is interessant, want mensen vragen continu naar hem en waarom we zijn oorspronkelijke naam gebruiken. Het is grappig, omdat toen ik de boeken las, las ik het als Dandelion (de bloem) en toen ik de audioboeken beluisterde, werd het als Dan-dill-ion uitgesproken. Hoe moet je dat nou weten?"

In de serie
"Het is heel interessant, want Jaskier zit absoluut in de serie. Maar niet als verteller, want als ik een verteller gebruik in mijn werk, dan word ik een beetje lui met de rest van het verhaal. Dat klinkt belachelijk, maar als iemand je vertelt wat je aan het kijken bent, waarom zou je het dan kijken?" aldus de showrunner.

De serie is dit najaar te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen