Fans opgelet: nieuw op Netflix 'Orange Is The New Black' seizoen 7

'Orange Is The New Black' S7 nu op Netflix

Het einde van de razend populaire Netflix serie nadert!

Geoffrey Ketels, 26 juli 2019 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het zevende en laatste seizoen van Orange Is The New Black staat nu op Netflix! Dat deze serie ontzettend populair is bleek recent nog uit een bekendmaking van Netflix-chef 'Cindy Holland'. Zij maakte immers bekend dat deze reeks de populairste Netflix-original is tot dusver. Daarmee laat ze onder meer Stranger Things achter zich.
Verschillende (mysterieuze) details werden inmiddels de wereld ingestuurd over het zevende en laatste seizoen. Zo lijkt het nu al vast te staan dat er geen happy end zit aan te komen. In een recent interview hebben 'Kate Mulgrew' en 'Dascha Polanco' alvast hun licht laten schijnen op het einde van de reeks. Zij lieten zich onder meer het volgende ontglippen:

"We weten uiteraard hoe de reeks gaat eindigen en het is triest. Echter, omwille van het feit dat 'Jenji Kohan' het belangrijk vindt om het werkelijke leven in de gevangenis zo nauwkeurig mogelijk weer te geven is het natuurlijk. Het is hard, maar het geeft perfect weer wat er gebeurt met vrouwen van mijn type en leeftijd. Dit uiteraard rekening houdende met de aard van de omstandigheden".

Mogelijke spin-offs
Toen bekend raakte dat het zevende seizoen meteen het laatste zou worden voor Orange Is The New Black ging de bal over een mogelijke spin-off nagenoeg meteen aan het rollen. De producenten zouden op dit vlak reeds verschillende pistes in gedachten hebben. Zo zou Mulgrew een spin-off over 'Nicky Nichols' (gespeeld door Natasha Lyonne) wel zien zitten. Polanco heeft dan weer aangegeven dat een spin-off over de verboden liefde tussen Daya en gevangenisbewaker Bennett een interessante optie kan zijn.

Uitstekende cijfers
De populariteit van Orange Is The New Black staat eigenlijk buiten kijf. Uiteraard is er de bekendmaking van het feit dat het de populairste Netflix original is, maar dat is niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat ze kan rekenen op prima cijfers op verschillende, gespecialiseerde websites. Op IMDB beschikt ze bijvoorbeeld over een score van 8,1/10. Op de website Rotten Tomatoes heeft ze zelfs een rating van 89 procent. Het hoeft dan ook niet gezegd dat de verwachtingen rondom het zevende seizoen terug (zeer) hoog gespannen staan.

Het zevende seizoen van Orange Is The New Black is vanaf morgen te zien op Netflix!

Bron: Netflix.com

Lees meer over: Orange Is The New Black, Netflix, serie

Informatie over de serie: Orange Is the New Black

Populair nieuws