Controversiële 'Confederate' van 'Game of Thrones'-makers gaat niet door

Controversiële 'Confederate' gaat niet door

Het lijkt er in elk geval niet meer op.

Jim Pedd, 26 juli 2019 om 08:08

Het is even wachten wat het nieuwe project is van David Benioff en D.B. Weiss, makers van HBO-serie Game of Thrones. Sowieso gaan ze aan de slag met Star Wars, maar er is ook nog een HBO-serie waar ze aan werken: Confederate. Die lijkt echter geannuleerd.
HBO-baas Casey Bloys vertelde dat Benioff en Weiss een deal zullen sluiten met iemand en dat die partij erg blij kan zijn. Projecten die ze met HBO in de maak hebben, zullen dan echter vermoedelijk niet meer doorgaan. “Bij wie ze ook terecht komen, diegene kan erg blij zijn dat ze er komen. Ik wil dat talent zoveel geld verdient als mogelijk,” aldus Bloys.

Geen Confederate meer?
Maar het lijkt er dan niet meer op dat de serie Confederate er nog komt. “Ik denk dat alles wat ze met ons in de maak hebben, dan niet meer door zal gaan,” aldus Bloys. HBO kondigde in 2017 nog aan dat de serie Confederate er zou komen, maar daar werd enorm kritisch op gereageerd.

Daarop hield HBO echter voet bij stuk; de serie zou gewoon doorgaan. Maar sinds januari 2018 kregen we geen updates meer tot nu.

Bron: Deadline

Lees meer over: HBO, Game of Thrones, Confederate, DB Weiss, David Benioff

Populair nieuws