Als 'The Sopranos'-film een succes wordt komt er mogelijk een revival van de serie!

HBO hint naar vervolg 'The Sopranos'!

Het zou zomaar kunnen dat deze iconische serie een vervolg krijgt...

Geoffrey Ketels, 26-07-2019 19:12

Regelmatig verschijnen er wel eens geruchten over een mogelijke revival van een bekende serie. Wanneer dat gebeurt is het belangrijk om te onderzoeken vanuit welke hoek het gerucht wordt gelanceerd. Deze keer verscheen er opwindend nieuws over een mogelijke lancering van een The Sopranos revival. Het nieuws komt ook niet zomaar van de minste partij, in tegendeel. Het was namelijk de 'President of Programming' van HBO die bekend maakte dat hij een revival van deze serie zeker niet uitsluit.
The Sopranos werd oorspronkelijk gelanceerd op 10 januari 1999. De reeks kwam van de hand van 'David Chase' en zou uiteindelijk zes seizoenen krijgen. In het bijzonder in de vroege en midden jaren 2000 werd de serie aanzien als "prestige TV". Hiermee legde ze de lat dan ook ongelofelijk hoog voor toekomstige HBO toppers zoals Game of Thrones. Uiteraard mag ook het triestige overlijden van The Sopranos ster 'James Gandolfini' niet over het hoofd worden gezien. Hij overleed in het jaar 2013 op 51-jarige leeftijd.

Nieuwe serie
Dat er mogelijks een nieuwe serie van The Sopranos zal verschijnen hoeft eigenlijk niet zozeer te verbazen. HBO zou er bijvoorbeeld perfect voor kunnen kiezen om de gebeurtenissen in de The Many Saints of Newark film te gebruiken als uitgangspunt. Toch moeten fans nog niet meteen een vreugdedansje doen, vanuit het kamp van HBO werd immers het volgende aangegeven:

"Er liggen nog geen concrete plannen op tafel. Ook worden er nog geen discussies over gevoerd. Dit gezegd zijnde is Michael (de zoon van de overleden 'James Gandolfini') een erg goede acteur en wij kunnen het weten. Eerder hebben we immers natuurlijk al met hem samengewerkt voor The Deuce. Ondanks het feit dat er nog niets concreets op tafel ligt worden alle opties wel open gehouden."

The Many Saints of Newark
De lancering van de film The Many Saints of Newark wordt momenteel verwacht op 25 september 2020. De verwachtingen er rond staan bovendien zeker hooggespannen. Dit niet alleen omwille van 'Michael Gandolfini' welke in de sporen van zijn vader treedt, maar ook omwille van het feit dat de film van de hand komt van 'Alan Taylor'. Bovendien zou het succes van deze film ook zomaar voor een belangrijk deel verantwoordelijk kunnen zijn voor de mate waarin HBO het licht op groen wil zetten voor een eventuele vervolgserie. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: The Sopranos, serie, HBO, The Sopranos revival

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws