'Game of Thrones' krijgt mogelijk nog meer spin-offs!

'Game of Thrones' krijgt mogelijk meer spin-offs!

Het lijkt erop dat HBO de smaak te pakken heeft.

Jim Pedd, 27 juli 2019 om 11:27

HBO mag dan wel klaar zijn met Game of Thrones, maar werkt ook aan spin-offs van de franchise. Van een daarvan is net de pilot opgenomen, maar het is niet de enige waarover nagedacht wordt. HBO-baas Casey Bloys laat weten dat er overwogen wordt nog een of twee pilots op te nemen.
“Volgens mij hebben we nog een of twee scenario’s liggen. Maar we gaan zien wat er met deze [eerste spin-off] gaat gebeuren,” laat Bloys weten tijdens een interview met The Wrap. Het is nog niet helemaal zeker of er nog een spin-off komt, maar er wordt in elk geval wel overwogen die te maken.

Eerste spin-off
De eerste spin-off van Jane Goldman belooft in elk geval interessant te worden. Die serie speelt zich ver in het verleden van Westeros af, als het continent nog uit honderd koninkrijken bestaat, die allemaal strijden om macht. Tegen die achtergrond zien we in elk geval de familie Stark en volgen we de oorsprong van de White Walkers.

Maar iets delen over deze spin-off wil Bloys niet. “Nee, nee, nee. Ik heb niets te delen,” vertelde hij. “En daar ga ik jullie niets over vertellen,” aldus Bloys na de vraag wanneer de pilot te zien zal zijn.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Casey Bloys, George RR Martin

Populair nieuws