search
Foto's onherkenbare Thora Birch (American Beauty) als whisperer in 'The Walking Dead' S10!
Series / Nieuws

Foto's onherkenbare Thora Birch (American Beauty) als whisperer in 'The Walking Dead' S10!

Er verschijnen weer heel wat nieuwe gezichten in het tiende seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuw beeldmateriaal welke is verschenen toont actrice 'Thora Birch' als de Whisperer 'Gamma' in het tiende seizoen van The Walking Dead. De comic reeks mag dan eerder dit jaar ten einde zijn gekomen, de AMC serie blijft gewoon door gaan. Deze herfst wordt dan ook het tiende seizoen gelanceerd. Ook het negende seizoen was er al eentje die behoorlijk wat veranderingen met zich meebracht.

In het negende seizoen namen kijkers afscheid van twee bekende en gedurende lange tijd cruciale personages, namelijk deze van 'Andrew Lincoln' en 'Lauren Cohan'. Over de exit van deze laatste bestaat echter de nodige twijfel. Het zou namelijk zomaar kunnen dat Cohan na het cancellen van haar ABC serie Whiskey Cavalier alsnog haar wederopwachting zal maken. Een andere belangrijke gebeurtenis in het negende seizoen van The Walking Dead was de komst van 'The Whisperers' en hun gekke leider 'Alpha' (gespeeld door Samantha Morton).

Oorlog
De komst van 'The Whisperers' zorgde meteen voor enkele drastische veranderingen in de reeks. Verschillende personages werden dan ook uit de weg geruimd. Het ging hierbij niet alleen om Tara (Alanna Masterson), maar ook om Enid (Katelyn Nacon) en natuurlijk ook Henry (Matt Lintz). Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat we ons in het tiende seizoen op gaan maken voor een heuse oorlog tussen de Whisperers en de verschillende gemeenschappen. In het tiende seizoen van de reeks wordt ook een nieuw personage voorgesteld genaamd 'Gamma'. Het is actrice 'Thora Birch' die in de huid zal kruipen van dit personage.

Eerste beeldmateriaal
Voorafgaand aan de introductie van 'Gamma' in de reeks heeft AMC er voor gekozen om reeds het nodige beeldmateriaal de wereld in te sturen. Op één van de foto's is het personage te zien met masker en op een andere foto zonder masker. Met de introductie van onder meer het personage 'Gamma' en nog tal van andere nieuwe gezichten houdt AMC vast aan de gecreëerde traditie.



Elk nieuw seizoen begint dan ook met een handvol nieuwe personages in de hoop om de reeks "fris" te houden. Dit laatste lijkt de voorbije seizoenen echter steeds minder goed te werken. Benieuwd of het tiende seizoen van The Walking Dead de fans terug ten volle zal weten te overtuigen.

Aanbevolen artikelen