search
Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' draait om Captain America!
Series / Nieuws

Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' draait om Captain America!

Nog geen officieel detail, maar we horen voor het eerst in tijden weer iets over de serie.

Sam Wilson wordt Captain America in de nieuwe Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier. Maar dat gaat niet heel eenvoudig en precies dat staat centraal in de serie rond de twee Marvel-personages. Eindelijk is er dus iets bekend over het plot.

Tijdens een podcast van Kevin Smith, vertelde medepresentator Marc Bernadin dat de serie draait om de wijze waarop Falcon de nieuwe Captain America wordt. "Dat is volgens mij de crux van deze serie," aldus Bernadin. "De regering wil niet dat Sam Wilson Captain America wordt."

Nieuwe Captain America
Bernadin wilde zijn bron - het zou ook niet - natuurlijk niet onthullen. Maar hij weet naar eigen zeggen heel zeker dat het nieuws klopt en voor een schrijver die meewerkt aan diverse projecten in Hollywood, bestaat de kans inderdaad dat hij het bij het rechte eind heeft.

In de comics verliest Steve Rogers zijn krachten op een gegeven moment en wordt hij ouder. Daarop neemt Sam Wilson het schild van hem over en scheidt hij zich af van de Amerikaanse regering. Hij vindt namelijk dat Captain America onafhankelijk beter kan handelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen