search
Een alternatieve toekomst met Zombies in Marvels 'What If...?'
Series / Nieuws

Een alternatieve toekomst met Zombies in Marvels 'What If...?'

Het lijkt er in elk geval wel op!

Marvel-serie What If...? lijkt een geheim plotpunt te verbergen. De serie, die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney Plus, werd tijdens de San Diego Comic-Con aangekondigd. De show kreeg daar een logo en dat lijkt een belangrijke hint te verbergen.

Fans ontdekten op sociale media da teen van de personages in het logo van de animatieserie een zombieversie van Captain America is. Althans, daar lijkt het heel erg op. Een andere mogelijkheid is dat het om Red Skull gaat, die in deze alternatieve dimensie in de huid van Captain America kruipt.

De serie vertelt een alternatieve variant van de belangrijkste gebeurtenissen in het Marvel Cinematic Universe, waarbij diverse personages iemand anders zijn. Mogelijk komt er dus een crossover met Marvel Zombies, die zich afspelen in een van de aardes in het multiversum. Daarin is een geïnfecteerde versie van Sentry uit een ander universum op de Aarde gecrasht, waarop de helden veranderen in zombies. Zij blijven intelligent, maar willen per se vlees eten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen