search
Nathalie Emmanuel over laatste seizoen 'Game of Thrones': "Natuurlijk mag je het niks vinden"
Series / Celebrity

Nathalie Emmanuel over laatste seizoen 'Game of Thrones': "Natuurlijk mag je het niks vinden"

In de verhitte discussie over het laatste seizoen van 'Game of Thrones' geeft Nathalie Emmanuel (Missandei) nu ook haar mening.

Missandei doet een duit in het zakje! In de verhitte discussie over het laatste seizoen van Game of Thrones heeft Nathalie Emmanuel een interessante benadering, en geeft haar mening in een interview met TVLine.

"Ik denk dat het prima is als je iets niet leuk vindt. Dat is volkomen acceptabel. Wat ik niet leuk vond, was dat mensen een petitie tekenden. Je kunt niet je geld terugvragen voor kunst. Dat kan je gewoon niet. De kunst is voor jou gemaakt en je kunt ervoor kiezen om het leuk te vinden of niet."

Emmanuel omschrijft de show als "een moeilijk vliegtuig om te landen", ze werd "weggeblazen" door het einde. "Ik denk niet dat mensen het werk en de hoeveelheid mankracht die daarvoor nodig zijn, goed beseffen," legde ze uit.

Petitie
Een online petitie om Game of Thrones S8 opnieuw te maken heeft tot nu toe 1,6 miljoen handtekeningen binnengehaald. Eerder deze week informeerde HBO-baas Casey Bloys dat het netwerk nooit "serieus overwogen" heeft de laatste afleveringen opnieuw op te nemen.

'GOT' meningen
De cast probeerde het einde van de show tijdens San Diego Comic-Con te verdedigen nadat Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) een boos publiek voor zich had, omdat hij het einde van Jamie "perfect" noemde. De acteur redeneerde dat de teleurstelling van fans onvermijdelijk was: "Het komt tot een einde, het maakt je kwaad, ongeacht wat het is."

Sophie Turner (Sansa Stark) op haar beurt veroordeelde de petitie en vertelde in een interview in mei aan de New York Times: "Zoveel mensen werkten zo, zo hard aan het laatste seizoen, en voor mensen om het gewoon te verpesten omdat het niet is wat ze willen zien is gewoon respectloos."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen