'Agent Carter' crossover in het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Heeft Ming-na Wen iets belangrijks verklapt over het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Emma Nota, 30 juli 2019 10:15

Voor het einde van een seizoen, pakt Marvel graag groots uit. Met het zevende en laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. is het gelukkig niet anders. Dankzij Ming-Na Wen en een snelle reddit-gebruiker hebben we misschien een potentiële spoiler gekregen van wat er gaat gebeuren.
Een oplettende lezer heeft deze tweet gespot van Agents of S.H.I.E.L.D.-actrice Ming-Na Wen. De post is snel weer weggehaald, maar blijkbaar niet snel genoeg. Hier is zijn foto en uitleg:"Ming-Na Wen heeft misschien per ongeluk een belangrijke 'Agent of S.H.I.E.L.D.' S7-spoiler geplaatst. Op haar Instagram (dat nu is verwijderd) pronkte ze met de fietsen die de cast en de crew krijgen als cadeautjes. Op een van die fietsen is duidelijk de naam van Enver Gjokaj te zien. Voor degenen die het niet weten, Enver speelde Daniel Sousa (Peggy's vriendje) in 'Agent Carter'. Een paar maanden geleden, toen het filmen voor S7 net begon, was er nog een Instagram foto van een paar castleden met een jaren '40 sfeer. Het begint erop te lijken dat er een crossover met 'Agent Carter' komt!"

Eerder zijn er al personages van Agent Carter in Agents of S.H.I.E.L.D. langsgekomen, dus het is wel in lijn met andere seizoenen. Seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. wordt in 2020 uitgezonden en bestaat uit 13 afleveringen.

Bron: Geek Tyrant

Lees meer over: Agents of shield, Agent Carter, Ming Na Wen, S7

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws