search
Eerste trailer derde 'Walking Dead' spin-off!
Series / Trailer

Eerste trailer derde 'Walking Dead' spin-off!

Dat was een stuk eerder dan we tot nu toe verwacht hadden.

Er zit een derde Walking Dead-serie aan te komen. Ondanks dat de cast pas net onthuld is, heeft AMC vandaag ook voor het eerst een trailer vrijgegeven. In die trailer vertellen de castleden wat we van de serie mogen verwachten en zien we een aantal flitsen. Zo leren we ook dat de wereld veel groter is dan we tot nu toe gezien hebben.

Deze derde serie volgt de avonturen van een groepje jongeren. Zij zijn veilig achter de muren van hun kolonie opgegroeid en gewend aan het bestaan van Walkers. Maar de groep heeft er nog nooit een hoeven doden. Op een dag besluiten ze de wijde wereld in te trekken end at laat zien dat de boel er heel anders uitziet dan ze ooit verwacht hadden. Onderstaande spot laat zien dat er vermoedelijk ook echt een vliegtuigcrash in voorkomt.



De spin-off is bedacht door Scott Gimple, die leiding geeft aan de franchise, in samenwerking met Matthew Negrete. Hoofdrollen zijn er voor Aliyah Royale (Iris), Annet Mahendru (Huck), Alexa Mansour (Hope), Nicolas Cantu (Elton) en Hal Cumpston (Silas). In 2020 te zien.

Aanbevolen artikelen