Eén scène in superhelden-serie 'The Boys' ging écht te ver!

Eén scène 'The Boys' ging écht te ver!

Amazon vond een bepaalde scène niet kunnen.

Jim Pedd, 2 augustus 2019 om 06:00

The Boys van Amazon is een serie die behoorlijk vol keihard geweld zit. Maar sommige dingen gaan zelfs voor deze serie te ver. Een van de bedenkers, Eric Kripke vertelt waar het mis dreigde te gaan.
Amazon-serie The Boys draait om een wereld waarin superhelden gecorrumpeerd zijn geraakt door macht en roem. De serie volgt The Seven, de machtigste en meest corrupte groep van superhelden en een groepje burgerwachten die besloten heeft hen neer te halen. Dat gaat gepaard met grof geweld.

Lees ook: Nieuwe en unieke serie 'The Boys' verklaart de oorlog aan alle superhelden!

Iets te ver
Tijdens een AMA op Reddit vertelde Kripke dat Amazon een bepaalde scène te ver vond gaan. “Er was één scène waarvan Amazon zei dat die te ver ging. Ik weet niet waarom, maar goed. Homelander, nadat Stillwell hem heeft uitgekleed, staat op een van de adelaars van het Chrysler-gebouw. Hij trekt zijn broek omlaag en begint zich af te rukken. Hij komt klaar en mompelt dat hij alles kan doen wat hij wil en komt klaar over New York City. We hebben het opgenomen. En mijn god, Anthony [Starr, de acteur die Homelander speelt] was geweldig. Amazon vond het echter niet nodig. Ik vond dat het wat vertelde over wat er in hem om ging. Maar om duidelijk te maken: ze zijn geweldig geweest en er is maar één gevecht dat ik verloren heb.”

Bron: Reddit

Lees meer over: The Boys, Amazon, Eric Kripke, Anthony Starr

Populair nieuws