search
Derde seizoen 'Dear White People' staat vanaf vandaag op Netflix!
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Dear White People' staat vanaf vandaag op Netflix!

Welke keuze zullen Sam en Lionel maken?

Fans van de serie Dear White People kunnen hun borst alvast nat maken. Vandaag verschijnt het derde seizoen van deze satirereeks immers op het populaire streamingplatform Netflix. Het derde seizoen werd door Netflix eerder op een originele manier aangekondigd. Zo verscheen er een speelse video op Youtube waarbij de castleden een bord met 'grits' naar binnen werkten. Op het bord verscheen vervolgens de premièredatum van het nieuwe seizoen.

Showrunner 'Justin Simien' heeft duidelijk veel zin in het derde seizoen. In recente interviews heeft hij dan ook meermaals gezinspeeld op enkele gebeurtenissen die de kijker te wachten staan. Aan het einde van het tweede seizoen zagen we dat zowel Sam als Lionel werden gerekruteerd door een geheime genootschap. Simien heeft bekend gemaakt dat het verhaal hier verder op zal borduren. Of het duo zal beslissen om zich ook daadwerkelijk bij het illustere gezelschap te voegen is evenwel vooralsnog niet bekend. Ze zouden zich er immers ook zomaar tegen kunnen gaan verzetten...

Lees ook: 'Dear White People' krijgt derde seizoen op Netflix

Diversiteitsproblemen
Niet alleen zit de serie Dear White People goed in elkaar, daarnaast vormt ze ook een aanklacht tegen diversiteitsproblemen. In het derde seizoen zullen er ook opnieuw heel wat typische problemen worden aangekaart waar studenten mee te maken krijgen. Uiteraard zullen er ook nu weer enkele nieuwe personages worden geïntroduceerd en zullen er nieuwe relaties ontstaan.

Gemengd onthaal
Ondanks het feit dat heel wat mensen duidelijk fan zijn van de reeks vallen de scores op gespecialiseerde websites toch enigszins tegen. Op de bekende website IMDB bedraagt de score bijvoorbeeld slechts 6,2/10. Op die andere website, namelijk Rotten Tomatoes valt een gelijkaardige score van 62 procent te noteren. Het is dus aan het derde seizoen om in die mate te overtuigen dat deze noteringen omhoog getrokken kunnen worden.

Het derde seizoen van Dear White People is vanaf vrijdag 2 augustus te zien op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen