Laatste seizoen langlopende hitserie 'Supernatural' krijgt 'bevredigend' einde

Het vijftiende seizoen is de laatste in de reeks!

Jim Pedd, 02-08-2019 08:08

De hoofdrolspelers van Supernatural beloven ons dat het laatste seizoen niet tegen gaat vallen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want de serie draait al sinds 2005 en toont doorlopend het verhaal van de monsterjagende broers Sam en Dean Winchester.
Maar met het vijftiende seizoen komt de boel dan eindelijk tot een einde. Acteurs Jared Padalecki en Jensen Ackles begrijpen allebei hoe belangrijk het is voor fans dat de serie op een hoogtepunt eindigt. Voor hen was lange tijd de enige manier waarop de serie kon eindigen met de dood van hun personages.

Lees ook: Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van 'Supernatural'

Belangrijk einde
Tijdens een interview met TV Line vertelden de acteurs niet of dat is wat er gebeuren gaat, maar wel dat de finale niet teleur zal stellen. "Ik denk dat het mijn manier van zeggen was dat ik wil dat Sean en Dean een soort vrede vinden. Of dat nou levend of dood is, of dat ze nou bezeten zijn door Amara, of wat dan ook. Ze moeten meer vrede vinden dan hoe het was toen het seizoen startte," aldus Padalecki.

Waar Ackles nog aan toevoegde: "Ik worstelde een week of zo met het einde en realiseerde me toen dat ik teveel verbinding ermee voel. Ik ben er te emotioneel over, te gehecht aan dit personage. Om te zien dat het definitief eindigt, is moeilijk te slikken." Maar ook volgens Ackles is het einde goed!

Bron: TVLine

Lees meer over: Supernatural, The CW, Jared Padalecki, Jensen Ackles

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader